Printamo vse, na vse in za vse.
KONTAKT

Polepitev prostorov

Okenska in talna grafika predstavlja podjetjem najenostavnejši način opozarjanja nase. Nalepke na steklenih izložbah vzbujajo pozornost in pritegnejo mimoidoče. Nalepke za tla pa opozarjajo na vaše podjetje in usmerjajo stranko k vašem razstavnem prostoru ali trgovini. Pri takšnih polepitvah uporabljamo posebne samolepilne PVC folije, namenjene prav polepitvi steklenih in talnih površin.

Ambientalna grafika se lahko uporablja za popestritev notranjih prostorov, arhitekturne rešitve opremljanja poslovnih prostorov, hotelskih sob, sprejemnic, sejemskih prostorov ipd. Uporablja se jo lahko bodisi za estetsko dopolnitev bodisi za označevanje prostorov, usmerjanje strank in podobno.

Pri polepitvi steklenih površin uporabljamo posebno perforirano PVC folijo za tisk, ki prepušča svetlobo v notranjost prostora in omogoča vidljivost iz prostora ter jasno opredeljuje oglasno sporočilo na steklenih površinah, lahko pa uporabimo tudi prosojno PVC folijo za tisk ali neprosojno navadno folijo za dekoracijo na steklu ali celo folijo z efektom peskanega stekla.

Pri ambientalni in talni polepitvi prav tako uporabljamo posebne kvalitetne samolepilne PVC folije, ki jih v primeru talne polepitve dodatno zaščitimo s posebno protizdrsno PVC folijo, ki nalepko ščiti tudi pred mehanskimi poškodbami. Namenjena je področjem z visoko obremenitvijo.

KONTAKTIRAJTE NAS

Contact form
OSEBNI PRISTOP
KONKURENČNE CENE
VISOKA KVALITETA
ŠIROKA PONUDBA
FLEKSIBILNOST
ISO 9001
KONTAKT

NEKAJ KAR BI VAS LAHKO ZANIMALO

Postavitev in oblikovanje: marklab.si
chevron-down