Printamo vse, na vse in za vse.
KONTAKT

O NAS

Podjetje Media Bus d.o.o. je svoje storitve začelo opravljati leta 1991, in sicer na področju oglaševanja na avtobusih, kjer smo zaradi dolgoletnih izkušenj, kakovosti produkta in cenovne ugodnosti vodilni ponudnik na območju Slovenije.

Posedujemo lastno tehnološko opremo za izdelavo oglasnih sporočil (industrijski tiskalniki, rezalnik, laminator in ostala oprema), kar nam omogoča, da v svoj obseg poslovanja vključujemo oblikovanje in izdelavo (posebni izrez in digitalni tisk) oglasnih sporočil ter njihovo aplikacijo in odstranitev. Prav tako velja poudariti, da imamo največ izkušenj in znanja s polepitvijo avtobusov. Prav tako imamo vso tehnologijo, ki omogoča digitalni tisk tiskovin, ter celotno njihovo dodelavo. Lahko izdelujemo vse od enostavnih tiskovin kot so vizitke, letaki, kuverte, zgibanke…in vse do bolj zahtevnih kot so, katalogi, brošure, špiralni bloki.

Ker pa smo z leti postali veliko bolj fleksibilni, smo razširili obzorja svojega poslovanja in ustanovili novo blagovno znamko Print Media. Svoje predhodno znanje smo iz avtobusov prenesli na druga vozila, kot so osebna, dostavna, kombinirana, tovorna, itd. Prav tako pa smo naredili korak naprej in sedaj ponujamo izdelavo statičnih oglasnih sporočil, kot npr. oglasne panoje, table, transparente, napise, zastave, itd. ter ostali digitalni tisk velikega formata, v katerega spada talna, okenska grafika in ambientalna grafika.

Naše delovanje je opredeljeno s strokovnim znanjem osebja, ki se nenehno izobražuje na področju transportnega oglaševanja, podjetje pa odlikuje tudi napredna tehnološka opremljenost s katero nudi visoko kakovostno storitev digitalnega tiska. Trenutna ekipa v produkcijskem oddelku šteje 10 zaposlenih.

Zaradi odličnega delovanja podjetja smo že vrsto let prejemniki ISO standarda.

KONTAKTIRAJTE NAS
Postavitev in oblikovanje: marklab.si