Printamo vse, na vse in za vse.
KONTAKT

Digitalni tisk

Z digitalnim tiskom najvišje kakovosti lahko tiskamo tako XXL, kot manjše formate, na različne materiale, kot so papir, tekstilna platna, folije, druge PVC materiale kot tudi trde podlage različnih debelin kot so forex, dibond, kappa ipd.

Uporabljamo barvne folije v sijaj ali mat izvedbi za ravne ali rahlo ukrivljene površine, posebne cast folije za ukrivljene površine (polepitev vozil), folije za tisk v mat ali sijaj izvedbi za notranjo ali zunanjo uporabo, posebne folije za stekla (perforirana folija, peskana folija,..), tla, stene in druge namembnosti. Tiskane folije dodatno zaščitimo z laminacijo in jih s tem zaščitimo proti fizični obrabi in zunanjim vplivom.

Z digitalnim tiskarskim strojem lahko tiskamo na vse vrste papirjev od klasičnih premaznih, nepremaznih, umetniških, do samolepilnih papirjev ter gramatur od 52 g. pa vse do 400g. Kvaliteta izpisa je v kakovosti popolnoma primerljiva z offset načinom tiska.

Tiskamo praktično vse kar se na papir tiskati da:

Katalogi, knjige, prospekti, zgibanke, letaki, plakati, embalaža, vizitke, dopisni listi, kuverte, vabila, rokovniki, koledarji, etikete, ...

Digitalni tisk nudi številne prednosti:

  • Cenovno ugoden pri manjših in srednjih količinah
  • Kratek rok izdelave
  • Kakovosten tisk
  • Variabila podatkov (personalizacija)

KONTAKTIRAJTE NAS

Contact form
OSEBNI PRISTOP
KONKURENČNE CENE
VISOKA KVALITETA
ŠIROKA PONUDBA
FLEKSIBILNOST
ISO 9001
KONTAKT

NEKAJ KAR BI VAS LAHKO ZANIMALO

Postavitev in oblikovanje: marklab.si
chevron-down